Den dětí v Mateřské škole Eliška

Blíží se svátek, na který se mnoho dětí těší, proto jsme ho šli oslavit do naší partnerské školky Eliška.

Ve středu 29. května 2024 se v dopoledních hodinách konala oslava Dne dětí. Celým dnem vás provedou studentky, které se této akce účastnily.

Na začátku bylo každému studentovi přiděleno jedno stanoviště, na němž děti plnily úkoly. Stanovišť bylo celkem 11 a trasa dlouhá 2 km vedla kolem Městského hřbitova až ke školce. A těch úkolů, které děti plnily, bylo opravdu mnoho: lovení ryb, běhání slalomu, trefování terče, skákání v pytli nebo na skákacím pytli a další zábavné aktivity. Po splnění každého úkolu dostaly děti sladkou odměnu a nálepku na kartičku, která sloužila k ověření, zda prošly všemi úkoly.

Na konci na všechny zúčastněné čekala odměna v podobě zmrzliny, ale také společné tanečky na známé dětské písničky. Den jsme si s dětmi moc užili a jsme rádi, že jsme jim mohli udělat radost a zpříjemnit nastávající svátek.

„Den dětí byl pro mě velmi obohacující. To, jak si děti užívaly každou z her, a to, když jsem viděla, jak málo stačí k dětské radosti, považuji za tu nejkrásnější zkušenost.” Eliška Slaninová

Za projekt Metanoia