Cvičné testy z angličtiny

Ve spolupráci s JŠ Hello, certifikovaným zkušebním centrem Cambridge English, jsme uspořádali cvičné testy na mezinárodní zkoušku z angličtiny. Zájemci měli možnost vyzkoušet si úroveň B2, C1 i C2.

Z důvodu velkého zájmu jsme tyto testy nabídli ve dvou termínech: 20. září a 12. října. Tímto způsobem jsme umožnili našim studentům maximální flexibilitu při přípravě na nadcházející zkoušku. Cvičné testy zahrnovaly různé dovednosti, včetně poslechu, písemného projevu, čtenářské gramotnosti a aplikace gramatických pravidel. Tato široká škála úkolů umožnila studentům otestovat si všechny potřebné aspekty angličtiny.
Po vyhodnocení testů obdrží naši studenti osvědčení s podrobnou zpětnou vazbou ke svým výkonům. Tato zpětná vazba bude pro ně nesmírně užitečná, protože jim poskytne cenné informace o jejich silných stránkách a oblastech, na kterých je třeba ještě pracovat.
Věříme, že tato zkušenost studentům poskytne jistotu a motivaci při jejich přípravě na mezinárodní zkoušku z angličtiny. Držíme jim všem palce a těšíme se na jejich úspěchy!