Společenský večer SGO plný vzpomínek a zábavy

V sobotu 7. října 2023 se Slezské gymnázium ocitlo v centru oslav, jaké dosud nepamatuje. Slavnostní společenský večer, který se konal v sále Lidového domu, byl součástí kulturních akcí organizovaných k příležitosti 30. výročí existence této významné opavské vzdělávací instituce.

Večer byl naplněn radostí, smíchem a hlavně vzpomínkami. Byla to jedinečná příležitost pro všechny, kteří studovali a studují na Slezském gymnáziu, při níž se mohli setkat a pobavit s učiteli, spolužáky a dávnými kamarády. Byla to chvíle inspirující ke vzpomínkám na léta, kdy Slezské gymnázium bylo jejich vzdělávacím přístavem.

Program byl pestrý a nabídl návštěvníkům širokou paletu zábavy. Večer zahájila ředitelka školy srdečným pozdravem a přivítáním všech hostů. Hudební doprovod zajistila skupina Cactus a DJ Dominik Stříbný, kteří se postarali o skvělou atmosféru a tanec až do noci.

Mezi nejzajímavější momenty večera patřilo vystoupení gymnastek našeho gymnázia, které cvičily na závěsné obruči a ohromily diváky elegancí a grácií svých pohybů, jimiž vytvořily nezapomenutelný dojem tanečního umění ve vzduchu.

Smích a aplaus nechyběly ani během scének, které předvedli současní i bývalí žáci školy. I někteří učitelé ukázali svůj do té doby skrytý herecký talent, jímž pobavili všechny přítomné.

Žhavě romantický nádech dodali večeru Hynek Gatnar se svou partnerkou, jejichž vystoupení pulzovalo energií a vitalitou, které přenesli na celé publikum, jemuž byl po jejich vystoupení taneční parket malý.

Celý společenský večer jiskřil emocemi, smíchem a radostí. Byl to nejen čas setkání a vzpomínek, nýbrž i chvíle, kdy duše Slezského gymnázia a jeho výjimečné komunity zářila v plném lesku.