2. A doporučuje – Vyrazte do divadla!

Ve středu 21. června se v podvečerních hodinách žáci z 2.A spolu s paní učitelkou Hrstkovou a jejich třídním señorem Plačkem vydali do Slezského divadla na komedii Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách.

Na kladná doporučení ze strany studentek druhého ročníku se paní Hrstková rozhodla vzít to ve velkém a domluvit akci pro celou třídu.

Na inscenaci jsme se těšili nejen díky doporučením, ale také proto, že v ní hráli i pan zástupce Kučera s panem učitelem Kaveckým. Byli jsme překvapeni, jakých skvělých hereckých výkonů dosahují jak naši pedagogové, tak i ostatní herci, ačkoliv je jejich soubor spojován s označením „amatérský“. Po konci představení jsme měli možnost nahlédnout do zákulisí a s herci se vyfotit.

Byl to úžasný zážitek, který nám ukázal, proč si opačná pohlaví nerozumí a jak bychom k sobě navzájem měli přistupovat – více prozradit nechceme. Užili jsme si legraci a dokonce písničky, jimiž je děj proložen. Pokud budete mít možnost, určitě doporučujeme objednat si lístky.

Foto: Lukáš Wodecki