Mezitřídní soutěž ve skládání puzzle

Pokud byste v úterý 1. listopadu nahlédli po 13. hodině do učebny 206, spatřili byste čtyřiadvacet hlav skloněných nad pěti sty dílky skládaček puzzle.

Probíhala zde mezitřídní soutěž, která má na naší škole dlouholetou tradici. Výsledkem byla přehlídka dovednosti, vnímavosti a hbitosti. Šlo totiž také o čas. Zhruba po hodině se začaly ze změti dílků vylupovat konkrétní obrazy – panoramata městská i přírodní, zátiší s donuty či kořením nebo obličeje filmových hrdinů.

Soutěž již má své vítěze, kteří pro svou třídu získali sladkou odměnu. Je zajímavé, že nejrychleji se s nástrahami puzzle vypořádali zástupci tříd 1. ročníku.

Na 1. místo časem 1 hodina 5 minut a 10 vteřin dosáhly dívky z 1. C Leona Halašková, Alice Kozáková a Klára Moťková. 2. příčka patří po zásluze dívčímu týmu z 1. B. Anna Krchňáková, Veronika Losertová a Berenika Zdráhalová potřebovaly na svou skládačku 1 hodinu 12 minut a 32 vteřin. Bronzový stupínek obsadil ryze chlapecký tým 1. C – Daniel Mareta, Samuel Ontkóc a Daniel Šnajder museli pracovat 1 hodinu 31 minut a 57 vteřin. Ostatní na svých puzzle ještě pracovali – nejdéle vydržely dívky z 2. A, které si chtěly obrázek doskládat až do konce.

Vítězům blahopřejeme a všem zúčastněným děkujeme za nasazení. Vítězství týmů 1. ročníku vede organizátora k přesvědčení, že v příštím roce bude v tradici soutěže pokračovat.